Asigurarea atașată creditelor de nevoi personale!

Asigurarea de viață atașată creditelor de nevoi personale!

 

iCredit lanseaza un parteneriat cu Metropolitan Life care ofera clientilor iCredit asigurari atasate creditelor de nevoi personale.Prin achizitionarea acestei asigurari, clientii iCredit vor beneficia de protectie financiara pentru rambursarea creditelor, in cazul aparitiei unor situatii dificile. Astfel, in caz de deces sau spitalizare, datoria catre iCredit va fi platita de catre compania de asigurari, in conformitate cu Termenii si Conditiile de asigurare.

 

Asigurarea atasata creditului asigura clientilor si familiilor acestora siguranta si protectie, ei avand astfel o grija financiara in minus.

Asigurarea acopera urmatoarele riscuri:

  • Deces din accident
  • Deces din imbolnavire
  • Spitalizare din accident 
  • Spitalizare din imbolnavire

Asigurarea este valabila 24 de ore, 7zile din 7, peste tot in lume, cu exceptia excluderilor mentionate in Termenii si Conditiile Contractului de Asigurare.

Prima de asigurare va fi platita o singura data pentru toata perioada de creditare, la acordarea creditului.

Notificarea evenimentelor neprevazute se face direct la Metropolitan Life, astfel:

Este important de reținut că Asigurarea poate fi achiziționată la solicitarea clientului, doar în momentul contractării unui nou credit de la iCredit.

Mai multe detalii cu privire la asigurarea atasata creditului de nevoi personale sunt disponibile apeland numarul de telefon 031 433 77 82.

EASY ASSET MANAGEMENT SA IFN este agent de asigurare auxiliar al Metroplitan Life si are codul RAJ – 535546.

Pentru verificarea Registrului propriu al agentului auxiliar Easy Asset Management IFN SA click AICI.