Easy Asset Management, activează sub brandul iCredit de peste 11 ani și este unul dintre jucătorii de top de pe piața financiară non-bancară din România. iCredit face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii non-bancare din Europa Centrală și de Est. MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes : credite de consum, împrumuturi pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative. Peste 8300 de angajați și colaboratori, prezenți în aproximativ 450 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia de Nord, lucrează cu clienții noștri. iCredit beneficiază de experiența de peste 15 ani a MFG și oferă servicii financiare pentru mai mult de 80.000 de clienți.

DEZVOLTARE  

iCredit are o strategie clar stabilita pentru selectarea, formarea si dezvoltarea tuturor angajatilor din companie. Credem cu tarie ca angajatii iCredit sunt in cheia succesului tuturor operatiunilor desfasurate. iCredit pune la dispozitia angajatilor programe motivationale menite sa stimuleze si dezvolte potentialul acestora pe termen lung.

COLEGI NOI

Fiecare nou coleg este intampinat in familia iCredit si are parte de indrumarea si suportul tuturor colegilor.

Echipa dedicata de Business Traineri sustine fiecare angajat intr-o pozitie din structura de vanzari in primele sale zile, cu indrumari specifice si instruire practica pentru a-l ajuta in insusirea tuturor procedurilor.