iCredit România le-a oferit o zi de neuitat celor 30 de inimi curioase și voioase, dornice de aventură și distracție!

27.06.2018

Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la 031 7171 100
(tarif normal din orice retea)
 

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


 

Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum onlin

În prima zi din vacanța de vară, iCredit România le-a oferit copiilor de la Asociația Touched România o excursie la Atelierul de Olărit din Pietroșani unde au descoperit tainele olăritului și s-au bucurat de multe activități în aer liber, cum ar fi tiroliană, trambulină, tir cu arcul și multe altele, care i-au încântat pe cei mici.

În cele ce urmează avem și o parte din părerile celor mici cu privire la ce a însemnat pentru ei această aventură: 

Alin B. - 6 ani

Mi-a plăcut cel mai mult să sculptez cana mea. A fost ușor și interesant. Să trag cu arcul, am nimerit și-n centru și pe lângă. Se cunoștea deja cu o mare parte din copiii care au fost în excursie. Ar mai vrea să vină și altă dată.

Saul B. - 5 ani

I-au plăcut topoganele, iar mâncarea a fost foarte foarte bună. Trambulina și tiroliana. I-a plăcut mult și mai vrea într-o excursie. :) I-a plăcut cel mai mult tot.

Nicolas P. - 10 ani

I-a plăcut foarte mult că a făcut vaza din lut, ghiveciul, s-a dat pe tiroliană, i-a plăcut la fermă.  A făcut un fel de vas, și-a făcut câțiva prieteni: pe frații Buga. A văzut niște animale noi.  A fost prima lui experiență de olărit. Nicolas nu prea are prieteni pentru că este un pic mai grăsuț și-l evită copiii, dar în excursie s-a simțit înconjurat de prieteni, s-a bucurat maxim să râdă și să se joace. 

Maria M. - 5 ani

A fost prima ei excursie din viata! A fost tare incantata!

Cristian J. - 6 ani

A făcut din pământ o farfuriuță, a fost pe trambulină, s-a jucat cu copiii, a făcut șotii-n mașină. A fost pentru prima dată când a fost plecat fără mama lui și s-a descurcat foarte bine.

Daria N. - 6 ani

Mulțumesc pentru o călătorie de poveste cu copii frumoși. A fost distracție mare în parcul de distracții. Mi-a fost frică cu trambulina, dar cu curaj a fost wow! Am dat și cu arcul și am nimerit lângă centru. Nota 20 pentru excursie!

Ana - 10 ani

Mi-a plăcut mult la fermă, când ne-am jucat în parc cu arcul  și tiroliana.  A fost adrenalină. Mâncarea a fost foarte bună, am mâncat eclere, pilaf, am întâlnit copii pe care-i cunoșteam. 

Abigail - 8 ani

Mi-a plăcut de domnul care ne-a arătat camera cu vasele de olărit, eram în curte, am început să ne jucăm într-o căsuță, am rotit aparatul de făcut olărit. Mi-a plăcut când am sărit în trambulină și tiroliana, tiroliana a fost mai deosebită decât  cele în care am am mai fost. Am tras cu arcul, am nimerit și în centru și pe lângă. Am mâncat supă de legume, carne nu am mâncat pentru că sunt vegetariană.

 

 

Aplica acum online
Suna la 031 71 71 100          

                              
 

*Un reprezentant iCredit te va contacta in maxim 24 de ore de la completarea formularului online. 
*Vei primi banii la tine acasa, in maxim 24 de ore de la aprobarea creditului.

 

Mai multe stiri
Inapoi 1 iunie – Oază de fericire pentru copilul din tine și de lângă tine
30.05.2018

Dragi copii mari și mici, Urmează week-end-ul care ne celebrează pe noi toți, de la mic la mare, pentru că toți suntem copii, nu-i așa? Creș...

Afla mai multe
Inainte Vacanța – gura ta de aer!
27.06.2018

A venit vremea vacanțelor! După un an în care ai muncit din greu, meriți o pauză bine meritată, alături de cei dragi!

Afla mai multe