Visezi să ai mai multe eletrocasnice care să-ți ușureze viața?

11.10.2018
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  *7171 sau la 031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit PREMIUM

✓ Intre 2.000 si 4.000 RON

✓ fara comisoane

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online

O casă bine organizată și echipată cu electrocasnice utile poate să îți facă viața mai ușoară. Le-ai pus în coșul de cumpărături, dar nu ai finalizat niciodată comanda. Noi îți oferim soluția cea mai bună ca să le vezi la tine în casă.


 Aș vrea o mașină de spălat nouă care să spele impecabil hainele, dar niciodată nu mi-au ajuns banii pentru ea...

“Mi-aș dori un robot de bucătărie sau un storcător de fructe ca să mă ajute să mănânc mai sănătos, dar rămâne mereu pe lista de așteptare…”

“Nu mai suport cuptorul de la aragaz, care arde toate prăjiturile și îmi strică toate rețetele, dar nu știu când o să-l pot schimba…”

“Ce mult m-ar ajuta un frigider nou care să funcționeze bine și să fie mai spațios. Și să aibă un congelator mai încăpător… dar nu cred că mi-l permit…”


De câte ori nu ți s-au perindat prin cap aceste gânduri, dar ai rămas doar cu frustrarea că nu vei avea niciodată suficienți bani pentru ele? Știm cu toții că banii nu sunt niciodată destui și se duc mult prea repede.

Vestea bună este că noi te putem ajuta să cumperi lucrurile la care visezi și care îți pot ușura semnificativ viața.


Cu iCredit visul tău se poate transforma în realitate!

Te putem ajuta cu un credit rapid, între 400 și 6.000 de RON, doar cu buletinul și cu adeverința de venit, în 24 de ore. Consultanții noștri te vor vizita pentru contract, îți vor aduce banii acasă și vor veni să te ajute să plătești ratele fixe săptămânale, bilunare, sau lunare, atunci când dorești tu. Ratele sunt egale și nu există costuri ascunse!


O altă opțiune ar fi să-ți faci un plan cu lucrurile pe care ți le dorești, să stabilește un buget și să ne contactezi pentru creditul PREMIUM, cu sume între 2.000 și 4.000 RON, fără comisioane. Primești banii în 24 de ore și poți să cumperi toate acele electrocasnice care ar completa perfect bucătăria sau baia ta!

Nu sta pe gânduri, îndrăznește să îți îndeplinești visurile! Acum ai și soluția perfectă ca să faci asta!

Mai multe stiri
Inapoi Începerea școlii este mereu un motiv de stres pentru tine?
28.08.2018

iCredit te scapă de această grijă!

Afla mai multe
Inainte Vin Sărbătorile! Vin Sărbătorile ... cu magie, dar și mult stres
14.12.2018

Este cea mai frumoasă perioadă a anului și cu toții o așteptăm cu nerăbdare! Însă, Sărbătorile vin și cu cheltuieli, care de cele mai multe ...

Afla mai multe