Credite

De ce să alegi împrumuturile rapide de la iCredit?

Comoditate: Poți solicita un împrumut online 24/7 direct in website-ul nostru sau ne poti lasa datele tale prin completarea formularului de contact și te sunam în cel mai scurt timp. De asemenea, poți vizita cel mai apropiat birou iCredit de luni până vineri, între 09:00 și 18:00.

Condiții flexibile: Tu alegi suma și perioada în care dorești sa o rambursezi, ce pot fi adaptate în funcție de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate. Plata se poate face în rate convenabile săptămânale sau lunare – în funcție de tipul de împrumut pe care îl alegi.

Serviciu rapid. Ai nevoie de bani rapid? Știm că, uneori, cheltuielile vin brusc și în cel mai inoportun moment. De aceea, la iCredit poți obține un împrumut rapid, fără alte comisoane, totul direct pe cardul tău sau la tine acasă.

Împrumuturi rapide pentru orice nevoie: Indiferent de nevoia pe care o ai, împrumuturile rapide de la iCredit vin în ajutorul tău.

Transparență deplină: Ne străduim să construim relații pe termen lung cu clienții și angajații noștri bazate pe încredere și respect. Toate comisionanele și costurile sunt specificate în documentele precontractuale și în contractul de credit.