Despre noi

Inovam viitorul în mod responsabil.

Cine suntem?

iCredit, unul din jucatorii de top din piata financiara non-bancara din Romania, face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii non-bancare din Europa Centrală și de Est. MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes : credite de consum, împrumuturi pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative. Peste 8300 de angajați și colaboratori, prezenți în aproximativ 450 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia de Nord, lucrează cu clienții noștri.

Ce oferim?

Echipa iCredit isi propune sa devina prietenul la care poti apela cu incredere si cu certitudinea ca vei gasi aici o rezolvare prompta si convenabila pentru problemele tale financiare. Echipa noastră este formată din peste 1400 de profesioniști ce activează atât în sediul central din București, cât și în cele peste 110 de sucursale din toată țara. Consultantii iCredit mentin o relatie directa si constanta cu clientii pentru a le putea oferi cele mai avantajoase solutii.

De ce noi?

In Romania, iCredit activeaza de peste 13 ani si ofera cele mai simple, rapide si convenabile solutii financiare pentru clienti atat la domiciliul acestora, cat si online. Unul din principiile pe care ne bazam activitatea este creditarea responsabila, astfel incat am oferit peste 700.000 credite de la inceputul activitatii noastre in Romania.
Prioritatea noastra este sa protejam interesele clientilor si sa le oferim produse adaptate nevoilor lor. Acesta este motivul pentru care multi clienti revin la serviciile noastre. Clientii nostri recunosc valoarea serviciului de creditare la domiciliu si ar recomanda iCredit unui prieten.

Valorile noastre

values icon
Umanitate

Lucrăm transparent, într-o atmosferă de încredere, recunoaștere și apropiere.

values icon
Inovare

Curiozitatea și spiritul tânar ne ghidează și ne provoacă să evaluăm permanent.

values icon
Responsabilitate

Ne preocupă răspunderea noastră față de oameni fie ei colegi, parteneri sau clienți și față de lumea în care trăim.

De ce să alegi iCredit

iphone image
1400

Consultanti de Credit

iphone image
90 000

de clienti

iphone image
114

Birouri

iphone image
700 000

credite acordate in Romania

Misiunea noastra

Inovam viitorul în mod responsabil.

Viziunea noastra

Muncim, creăm, ne bucurăm împreună pentru un viitor mai bun pentru clienții noștri, pentru colegii și partenerii noștri, pentru noi și colegii nostri, pentru lumea în care trăim.