Cine suntem?

Easy Asset Management, activează sub brandul iCredit de peste 11 ani și este unul dintre jucătorii de top de pe piața financiară non-bancară din România.

iCredit face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii non-bancare din Europa Centrală și de Est. MFG gestionează un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes : credite de consum, împrumuturi pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, carduri de credit, digital business și alte produse și servicii financiare alternative. Peste 8300 de angajați și colaboratori, prezenți în aproximativ 450 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia și Macedonia de Nord, lucrează cu clienții noștri. 

iCredit beneficiază de experiența de peste 15 ani a MFG și oferă servicii financiare pentru mai mult de 80.000 de clienți.

Echipa noastră este formată din peste 1600 de profesioniști ce activează atât în sediul central din București, cât și în cele peste 100 de sucursale din toată țara. 

Ce oferim?

Echipa iCredit isi propune sa devina prietenul la care poti apela cu incredere si cu certitudinea ca vei gasi aici o rezolvare prompta si convenabila pentru problemele tale financiare. Pe langa produsul nostru principal iCredit , am dezvoltat servicii financiare personalizate precum iCredit Premium, iCredit VIP,  iCredit Pensionar si iBusiness . Echipa noastra de peste 1600 de consultanti de credit analizeaza fiecare solicitare pentru a oferi fiecarui client consultanta specializata si educatie financiara gratuita. Astfel, toti clientii beneficiaza de cele mai simple, rapide si convenabile solutii financiare, perfect adaptate nevoilor lor.

De ce noi?

Pretuim comunicarea si interactiunea directa, intrucat acestea ne permit sa intelegem mai bine dorintele si problemele clientilor nostri. Consultantii iCredit mentin o relatie directa si constanta cu clientii pentru a le putea oferi cele mai avantajoase solutii. Parerile clientilor nostri ne-au permis sa le intelegem mai bine nevoile si sa dezvoltam produse adaptate.

Care sunt prioritatile noastre?

Prioritatea noastra este sa protejam interesele clientilor si sa le oferim produse adaptate nevoilor lor. Acesta este motivul pentru care multi clienti revin la serviciile noastre. Clientii nostri recunosc valoarea serviciului de creditare la domiciliu si ar recomanda iCredit unui prieten.

MISIUNEA NOASTRA

Inovam viitorul în mod responsabil.

VIZIUNEA NOASTRA

Muncim, creăm, ne bucurăm împreună pentru un viitor mai bun pentru clienții noștri, pentru colegii și partenerii noștri, pentru noi și colegii nostri, pentru lumea în care trăim.

VALORILE NOASTRE

UMANITATE: Lucrăm transparent, într-o atmosferă de încredere, recunoaștere și apropiere.

INOVARE: Curiozitatea și spiritul tânar ne ghidează și ne provoacă să evaluăm permanent.

RESPONSABILITATE: Ne preocupă răspunderea noastră față de oameni fie ei colegi, parteneri sau clienți și față de lumea în care trăim.