Programe de motivatie

Mentorat

Programul de Mentorat al iCredit are misiunea de a oferi tuturor angajatilor posibilitatea de a sustine si de a incuraja un continuu proces de invatare, dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor noilor colegi, imbunatatirea performantelor, oferind in acelasi timp cadrul propice colegilor de a inter-relationa non-formal.

Talent Management

Programul de Talent Management are ca obiectiv identificarea angajatilor cu potential, si pregatirea acestora prin traininguri, shadowing, mentoring si coaching, pentru dobandi cunostinte si competente de management; pentru a oferi ulterior, absolventilor, posibilitatea de a creste ierarhic in organizatie.

iSales Academy

iAcademy este structura de Learning & Developement a companiei iCredit, alcatuita din Business Traineri pregatiti sa ii ajute pe angajatii nostri sa invete toate detaliile de care au nevoie, pentru a performa ca profesionisti in domeniul institutiilor financiare nonbancare.

Junior Manager

Junior Manager este dedicat angajatilor din Departamentul Vanzari si este menit sa identifice cei mai buni candidati interni pentru pozitii manageriale.