10 idei de cadouri de nota 10 pentru EA și EL sau cum să îi faci o supriză de Ziua Îndrăgostiților

08.02.2021

 

Știm că de Ziua Îndrăgostiților începe frenezia cadourilor oferite iubitei sau iubitului. Însă, cadourile romantice nu sunt cele mai ușoare task-uri. Acestea ar trebui să fie nu numai romantice, dar și surprinzătoare și utile. Și, bineînțeles să fie pe placul ei sau lui.

Pentru romanticii în pană de idei, am lăsat mai jos o lista de 10 cadouri potrivite atât pentru el, cât și pentru ea. Sperăm să-ți fie de folos!

 

1.   O pereche de ochelari pentru iubitul/iubita care adoră accesoriile

Odată cu primăvara, va veni și soarele! Chiar dacă nu vor fi temperaturi estivale, cu siguranță vom avea zile însorite. De aceea, o pereche de ochelari cu care cel/cea dragă să-și completeze ținuta ar fi o idee nemaipomenită pentru cadoul de Valentine s Day. Police, cu rame groase sau subțiri, cu lentil negre sau colorate – opțiunile sunt numeroase. Tot ce trebuie să știi este stilul celui iubit și îi poți lua un cadou cu ajutorul căruia își va aminti aproape zilnic de tine.

 

2.   Un parfum poate fi următorul cadou fin, ideal pentru iubitul/iubita ta

Venirea primăverii și revenirea la viață pe care o experimentăm cu toții, mai ales după condițiile de restriște ale pandemiei, poate fi momentul oportun pentru un refresh senzorial.

Îl poți suprinde pe cel iubit / pe cea iubită cu un nou parfum, cu care să-și accesorizeze fiecare ținută. Trebuie doar să știi ce gen de note și arome preferă: citrice, lemnoase, florale, dulci sau foarte puternice? Cu siguranță, va fi un cadou de care vă veți bucura amândoi!

 

Ai cadoul perfect în minte și ai avea nevoie de câteva resurse suplimentare?  Află mai multe despre creditul rapid, în 24 de ore, de aici!

 

3.   O selecție de cărți pentru pasionații de lectură

Pentru unii, romantismul se poate traduce în cărți. Sunt mulți cei care își iubesc partenerii și, la fel de mult, iubesc și cărțile – mirosul plăcut al cărților noi, coperțile atrăgătoare și frumos colorate, cuvintele și poveștile de diverse feluri: thrillere, psihologice, de dragoste sau, de ce nu, de business.

Dacă pe noptiera celui drag / celei dragi sunt mereu așezate, cu grijă, mai multe de 2-3 cărți, atunci cu siguranță poți merge pe o selecție de cărți atent aleasă. De dragul zilei îndrăgostiților, o carte poate fi și despre o poveste de iubire :)

 

4.   Pentru iubitorii de frumos, puteți alege un cadou legat de artă

Iubirea merge mână în mână cu arta, de cele mai multe ori. Iubirea înseamnă frumos iar arta înseamnă jocul cu frumusețea, în diferite forme. Dacă vrei un cadou frumos, simbolic, dar nu siropos, poți face o alegere inedită: statuetele simbolice, din bronz sau rășină, ideal pentru a decora biroul unui iubit / unei iubite cu gusturi fine și ușor burgheze.

 

 

5.   Pentru El/Ea, o pereche de pantofi sau adidași moderni

Pentru mulți, încălțămintea este o carte de vizită a personalității. Fie că ai un partener cu un stil mai sportiv, fie că preferă un stil elegant, mereu va fi binevenită în colecția de încălțăminte o nouă achiziție. Și, cu siguranță, vei obține un zâmbet larg cu acest cadou! Mai ales când vine vorba de un cadou pentru Ea :)

 

6.   O agendă și un obiect de scris vintage – un cadou pentru partenerii care păstrează obiceiurile clasice

Mulți dintre noi am făcut trecerea la agendele electronice, fie că vorbim de agenda de birou sau jurnalele electronice, în care ne mai scriem gândurile, din când în când, ca terapie.

Însă, unii dintre noi au păstrat obiceiul clasic, al scrierii pe foaie. Pentru partenerii care iubesc să scrie de mână și să simtă textura hârtiei, nu poți da greș cu o agendă sau un jurnal personal, din piele, de calitate. Poți merge chiar pe ideea de set și poți completa cadoul cu o peniță de scris vintage!

 

 

7.   Un cadou util și cochet pentru iubit/ă – geanta de zi cu zi

Zi de zi, avem o sumedenie de drumuri de făcut și mai multe lucruri de luat cu noi. Și de ce să nu facem acest lucru cu stil?  În funcție de gusturile persoanei iubite, poți alege o geantă de umăr pe care să o poarte cu drag și stil. Ideal este să alegi o culoare versatilă, pentru a fi cât mai ușor de asortat.

 

8.   Pentru iubitul/iubita activ/ă, un cadou digital este ideal – smartwatch-ul

Dacă ai vrea să marchezi ceva mai consistent această zi din an, poți alege un cadou cu un buget ceva mai ridicat, care să acopere și Mărțișorul :)

Dacă știi că iubitul/iubita sunt mai mereu cu telefonul la ureche, probabil i-ar prinde foarte bine să aibă telefonul legat de mână :) Smartwatch-ul va fi cadoul nu numai util, dar care va spune ceva și despre stil.

 

Ai cadoul perfect în minte și ai avea nevoie de câteva resurse suplimentare?  Află mai multe despre creditul rapid, în 24 de ore, de aici!

 

9.    Pentru îndrăgostiți, o cină romantică, într-un restaurant deosebit

Niciodată nu vei da greș cu o asemenea alegere. Mai ales acum, în contextul proaspetei permisiuni de a lua masa în locații publice. După o atât de lungă pauză de la mesele în oraș, acest cadou va fi cu atât mai apreciat. Poți merge pe ideea unui restaurant cu specific, în funcție de preferințele culinare ale partenerului, sau poți merge pe restaurantele cu locație deosebită, cum ar fi sky-bar-urile. Completează setting-ul cu o șampanie pre-comandată și un buchet de flori, și totul va fi „ca la carte”.

 

10.    Pentru iubitorii de călătorii, cadoul ideal – city-break-ul de final de săptămână

Veștile bune vin odată cu luna iubirii! Dacă nu ați mai călătorit demult în doi, doar voi doi, Ziua Îndrăgostiților e prilejul ideal pentru a face asta. Închirierea unei pensiuni sau a unei camere la munte poate să fie ceea ce amândoi aveați nevoie de ceva vreme. Relaxați-vă și detașați-vă de agitația orașului și rezervați în calendar weekend-ul cu 14 februarie doar pentru voi doi și aerul curat de munte!

 

Pe cei dragi merită să îi suprindem cel mai frumos. Fie că sărbătoriți Valentine's Day sau Dragobete, oferă-i persoanei iubite un cadou special. Noi suntem aici dacă ai nevoie de sprijin financiar. Află mai multe despre împrumutul rapid iCredit. Vă dorim o lună plină de iubire și frumos!