5 idei pentru ea, 5 idei pentru el - pentru un Crăciun de nota 10! Partea a II-a

16.12.2021

Deși perioada imediat următoare este cea mai frumoasă și mai așteptată de fiecare dintre noi, știm cât de stresant poate fi să alegi un cadou perfect pentru acea persoană importantă ție. Din acest motiv ne-am gândit că am putea da o mână de ajutor celor lipsiți de inspirație, astfel încât, fiecare dintre noi să ne bucurăm de un Crăciun de poveste.

În continuare nominalizăm câteva idei de cadouri și pentru domnii din viețile tuturor.

  • Butoni de cămașă

Simplu și elegant! Fii sigură că orice domn are nevoie de acest accesoriu, dar foarte puțini ar investi într-o astfel de achiziție. Astfel, poți fi tu persoana ce îi poate îndeplini această dorință domnului din viața ta, astfel încât, orice eveniment la care veți participa ulterior să îi poată aduce aminte de acest Crăciun.

  • Ceas

Pentru un bărbat ceasul este acel accesoriu pe care îl va purta mereu și de care se îndrăgostește iremediabil, iar aici ai o gamă foarte diversificată de variante. Fie că este vorba de un smartwatch, fie de un ceas clasic persoana de lângă tine va fi încântată de algerea ta.

  • O sticlă de vin specială

Nu există niciodată un moment greșit de a-i oferi unui bărbat o sticlă de vin, te asigurăm noi! Poate să fie un vin roșu pentru o seară romantică de Crăciun sau un vin alb pentru a-l deschide cu prietenii voștri la un eveniment special. Indifirent de alegera ta un domn se va simți foarte bine să știe că există în casă o sticlă de vin rafinată pe care o poate savura oricând își dorește.

  •  Portofel

Portofelul este acel accesoriu de care orice bărbat se desparte foarte greu așa că ajută-l tu să facă o schimbare! Caută acel model de portofel pe care ai fi sigură că persoana pe care o iubești îl va îndrăgi, iar noi te asigurăm că pe lângă faptul că va fi încântat de alegerea ta, acesta va considera și foarte practică ideea.

  •  Set de accesorii pentru bărbierit

Adu-i tu Barber Shop-ul acasă! Pentru acele persoane pentru care barba este la fel de importantă precum frizura acest cadou va fi cel mai potrivit. Se va bucura enorm de ideea de a putea să-și cosmetizeze barba chiar de acasă, ba chiar își va dezvolta o mică pasiune pentru produsele din această gamă.

 

Acestea sunt doar câteva idei pe care noi ne-am gândit că ai putea să le iei în considerare, totuși ține minte că orice cadou ai alege va fi cel mai frumos, atât timp cât va fi dăruit de tine!

Și în cazul în care pe lângă inspirație îți mai lipsește si o parte din suma de bani necesară aplică acum pentru unul din creditele noastre!