5 idei pentru ea, 5 idei pentru el - pentru un Crăciun de nota 10! Partea I

16.12.2021

Deși perioada imediat următoare este cea mai frumoasă și mai așteptată de fiecare dintre noi, știm cât de stresant poate fi să alegi un cadou perfect pentru acea persoană importantă ție. Din acest motiv ne-am gândit că am putea da o mână de ajutor celor lipsiți de inspirație, astfel încât, fiecare dintre noi să ne bucurăm de un Crăciun de poveste.

Pentru că doamnele au mereu întâietate vom nominaliza câteva idei pentru acestea la început.

  • Set de cosmetice

Evident pe primul loc se regasec accesoriile de tip beauty. Acestea sunt dorite de orice doamnă/domnișoară deși nu toate le folosesc în mod constant. Chiar dacă vorbim de un ruj sau o paletă de farduri, oricare dintre acestea vor garanta apariția unui zâmbet pe fața persoanei iubite în momentul deschiderii cadoului. Totuși, să ai în vedere că multitudinea de nuanțe poate fi ca o sabie cu 2 tăișuri, o să ai de unde alege, dar îți va fi extrem de greu să știi ce e potrivit. Așa că, daca te hotărăști la această idee, îți mai dăm un pont: întreabă-i și prietena cea mai bună ce părere are despre alegerea ta. J

  •  Casetă de bijuterii 

Nu-i așa că mereu există o anumită bijuterie pe care iubita ta nu o găsește și tu trebuie, împreună cu ea, să fiți ca Sherlock Holmes și Watson pentru a o găsi? Această idee de cadou te poate ajuta să scapi de acest timp pierdut, iar persoana dragă ție sigur nu va mai avea probleme în găsirea niciunei bijuterii.

  •  Geantă

Fie că are 10 genți, fie că are doar 2 (pentru că aproape nicio doamnă nu are doar una J), mereu acestea nu vor fi suficiente. De fiecare dată vor exista ținute de care doamna din viața ta se va plânge că nu le poate asorta cu gențile pe care le are. Iar aici intervii tu! Oferă-i de Crăciun un astfel de cadou și vei avea grijă, măcar pentru o perioadă, că va mai avea o variantă în plus de geantă în a-și asorta ținutele.

  •  Parfum

Precum setul de cosmetice și parfumul este cadoul cu care nu poți da greș, iar aici îți va fi sigur mai ușor să alegi! Fie că vorbim de un parfum pe care persoana iubită l-a avut în trecut și l-a iubit, fie că ești mai îndrăzneț și vei alege ceva nou, sigur vei oferi un cadou frumos și mai ales practic.

  •  Un cadou original!

Aici limita e cerul și imaginația ta! Fiecare domn are o poveste de dragoste alături de persoana pe care el o iubește, iar orice cadou ce va avea legătură cu aceasta te va face cel mai romantic bărbat. Fie că vorbim de o cină romantică în restaurantul în care ați avut prima întâlnire, fie de o bijuterie personalizată cu data în care v-ați cunoscut, fie orice va trezi o amintire plăcută, ție îți va garanta sărbătorile liniștite pe care le dorești.

 

Acestea sunt doar câteva idei pe care noi ne-am gândit că ai putea să le iei în considerare, totuși ține minte că orice cadou ai alege va fi cel mai frumos, atât timp cât va fi dăruit de tine!

  Și în cazul în care pe lângă inspirație îți mai lipsește si o parte din suma de bani necesară aplică acum pentru unul din creditele noastre!