21.02.2024

Campania „iCredit îți plătește creditul!” și-a desemnat câștigătorii!

Campania „iCredit îți plătește creditul” derulată în lunile ianuarie și februarie și-a desemnat câștigătorii în urma tragerii la sorți. Pentru luna ianuarie câștigătoarea extrasă din lista de participanți înregistrați în cadrul campaniei a fost Mihaela-Violeta Gad din București, iar Cocuta Nistorescu din Giurgiu a fost câștigătoarea campaniei în luna februarie.

Campania s-a adresat tuturor persoanelor fizice, care:

  • au împlinit vârsta de 18 ani;
  • cetățeni români, cu domiciliul /reședința în România;
  • clienții existenți sau noi care au aplicat pentru un credit și l-au utilizat în perioada  campaniei.

Ca în cazul fiecărei promoții, nu au avut dreptul de a participa  la  această  Campanie  angajații sau colaboratorii iCRedit și nici membrii familiilor acestora (sot/soție, copii, părinți, frați/surori).

Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

Produsele participante au fost:  împrumutul „iCredit’’ cu o valoare între 500 și 2.000 RON, încheiat pentru o perioadă cuprinsă între 14 si 43 săptămâni și produsul „iCredit Pensionar’’, cu o valoare cuprinsă între 500 și 2.000 RON, încheiat pentru o perioadă între 6 și 15 luni.

Valoarea premiului a constat în achitarea de către iCredit sumei totală datorată și neachitată de către clientul câstigător până la momentul închiderii creditului, inclusiv a creanțelor atașate și datorate.