15.02.2024

Campania Promotionala 20 Premii x 1000 lei Câștigătorii lunii Ianuarie

Prima campanie promoțională care introduce noul concept de comunicare iCredit pentru anul 2024 a fost lansată începând cu 8 Ianuarie și se încheie la finalul lunii februarie.

Povestea surprinsă este una simplă: Echipa Specială iCredit intervine și oferă soluție financiară rapidă unui potențial client aflat în dificultate în fața facturii primită în sezonul rece, pericolul – Robotul Contoar fiind îndepărtat pe loc. Campania se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți oferindu-le posibilitatea să câștige unul din cele 20 de premii în valoare de 2000 RON.

Extragerea câștigătorilor a fost programată șă se desfășoare în 2 transe: în data de 12 februarie și 11 martie. Campania a beneficiat de expunere masivă atât la TV, cel mai important mediu de comunicare în România, cât și online.

Campania s-a adresat tuturor persoanelor fizice, care:

  • au implinit varsta de 18 ani;
  • sunt cetățeni români, cu domiciliul /reședință în România;
  • achiziționează produsele descrise în prezentul Regulament, devenind astfel client pentru Organizator;
  • sunt clientii existenti sau noi ce aplică și utilizează în această perioadă un nou credit

Condițiile obligatorii pentru toți clienții participanți la campanie au fost: să nu se retragă din contract în termen de 14 zile din momentul semnării acestuia, toți clienții care utilizează creditele în perioada campaniei să nu înregistreze întârzieri de plată mai mari de 3 de zile, iar la creditele anterioare, dacă un client a mai deținut un credit în trecut, să nu fi înregistrat întârzieri de plată mai mari de 30 de zile.

Nu au dreptul de a participa la  această  Campanie  angajații sau colaboratorii iCredit, membrii   familiilor acestora (sot/sotie, copii, parinti, frati/surori).

La campania „Vino la iCredit! Aplică pentru un credit și poți câștiga unul dintre cele 20 de premii în bani!” clienții pot caștiga unul din cele 20 de premii în bani, în valoare de 1000 RON fiecare. Pentru a intra în promoție, clienții au trebuit să aplice pentru un credit între 500 și 10.000 RON, iar acest credit să fie aprobat și utilizat de clienți.

Valoarea totală estimată a premiilor oferite în cadrul campaniei „Vino la iCredit! Aplică pentru un credit și poți câștiga unul dintre cele 20 de premii în bani!” este de 20.000 RON (20 premii x 1000 RON) + 2.000 lei (10% impozit premii). Castigatorii premiilor nu pot solicita contravaloarea premiilor in alte obiecte care au o valoare echivalenta cu valoarea premiului, si nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor premiului. Un client poate castiga un singur premiu din cele expuse mai sus și oferite in cadrul campaniei, neavand posibilitatea de a participa pentru castigarea premiilor ramase neoferite in cadrul acestei campanii.

Primii 10 câștigători ai campaniei, desemnati în 12 Ianuarie, urmând ca în data de 11 februarie să fie extrași următorii 10.

1.            Ilie Ionescu - Caracal

2.            Adrian-Dorinel Leon - Vaslui

3.            Maria Lacatus-Varga - Bistrita

4.            Alexandru Sorin Olteanu - Alexandria

5.            Vlad-George Vornicu - Galati 2

6.            Mihai-Gavril Onu - Bucuresti

7.            Nicusor Valentin Radu - Gaesti

8.            Bianca-Maria Teban - Targu Mures

9.            Silvia Bojan - Hunedoara

10.         Ioan Petru Varga – Dej