27.02.2024

Când Dragostea „încurcă socotelile” clienților, iCredit vine în ajutor!

Momentele care ne inspiră la fi mai buni și a ne manisfesta afecțiunea față de persoanele dragi, merită sărbătorite. Atât Ziua Îndrăgosțiților (Valentine’s Day) cât și Dragobetele sunt sărbători care au câșțigat în popularitate în rândul tinerilor și nu numai. În toate momentele care au semnificație importantă pentru clienții nostri, încercăm să fim alături de ei cu sprijin și solutii financiare, în cazul în care se simt compleșiți.   

În perioada 14 – 22 Februarie 2024, am lansat Concursul promoțional “Ascultați împreună muzica favorită!” exclusiv pe Internet, pe pagina oficială de Facebook iCredit.

Astfel, vizitatorii paginii noastre de social media a putut participa în urma îndeplinirii condițiilor care de mai jos:

  • să fie cetățean român sau rezident pe teritoriul României la data înscrierii în concurs
  • să aibă minim 18 ani împliniți la data participării, indiferent de sex, naționalitate sau religie;
  • să fie de acord cu publicarea numelui lui, în cazul în care este câstigător, pe pagina de facebook și pe site-ul www.icredit.ro;
  • confirmă că a citit si a înțeles și acceptat Nota informativă referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal-participare concurs.

Au fost validate doar înscrierile în concurs care au respectat toate conditiile de participare. Ca și în cazul celorlalte campanii promoționale derulate de iCredit, nu au avut dreptul la înscriere și participare angajații iCredit, precum nici membrii familiilor acestora (soț/soție, copii, părinti, frați/surori).

Extragerea câștigătorilor pentru premiul din cadrul Concursului s-a efectuat prin intermediul unui sistem electronic, mai exact, prin folosirea unui website cu distribuire si extragere aleatorie, ce a permis selectia comentariilor câștigătoare și a rezervelor dintr-o bază de date specifică, în conformitate cu  mecanismul  agreat în regulamentul concursului.

Au fost extrași 5 câștigători care au intrat în posesia a 5 premii, fiecare premiu constând într-un set de căști audio wireless.

Mulțumim tuturor celor care au participat și îi felicitam pe:

  • Vlasceanu Nicoleta 
  • Stan Ana
  • Mihaela Manu
  • Dina Florina