Când este bine să faci un împrumut rapid: situațiile în care poți să iei în calcul un credit rapid

20.01.2021

Mulți dintre noi se feresc de împrumuturile rapide. Însă, sunt situații în care împrumutul rapid este soluția salvatoare pentru nevoile/urgențele care apar în viața noastră. Este bine să facem diferența între investițiile mari (cum ar fi achiziționarea unei mașini sau a unui apartament), pentru care apelăm la creditele mai mari, și situațiile neprevăzute/urgențele/nevoile pe care le putem rezolva cu un împrumut rapid.

Iată situațiile în care poți apela la un împrumut rapid, astfel încât să nu te îndatorezi pe o perioadă foarte lungă și să fii sigur că după situația pe care o vei rezolva, nu vei avea un credit mare de achitat.

 

Facturi neprevăzute/restanțe pentru diferite utilități, acoperite cu un împrumut rapid

Uneori, se întâmplă să uităm să achitam anumite facturi sau să ne confruntăm cu acele reglări care vin odată la câteva luni pentru anumite utilități. Mulți dintre noi au un buget fix lunar pentru acest tip de cheltuieli, iar atunci când apar reglările din urmă ne găsim în situația de a nu le putea achita din  veniturile lunare.

Pentru o astfel de situație, poți să deschizi un credit rapid, în 24 de ore, doar cu buletinul. Vei putea deschide  creditul pe o sumă de minimum 500 ron, cu rate săptămânale, egale, de la 28 ron/ săptămână. De asemenea, fiind un credit pe o sumă destul de mică, nu se vor solicita multe acte sau garanții. Vei avea nevoie de buletin și, dacă verificările financiare făcute pe numele tău vor fi în regulă, vei avea în 24 de ore banii, astfel încât să nu te confrunți cu penalizări pentru diferitele utilități care trebuie acoperite.

 

Împrumutul rapid – soluția salvatoare pentru urgențele medicale

Indiferent de vârstă, există un moment în viața noastră în care ne îmbolnăvim. Fie că ai nevoie de bani pentru acoperirea costului cu medicamentele, fie că ai nevoie de consultații de specialitate sau intervenții chirurgicale nu atât de complicate, împrumutul rapid este, în multe situații, singura soluție care nu te va îndatora pe un termen foarte îndelungat și care te va ajuta să rezolvi imediat problema medicală, astfel încât să nu se agraveze.

Și pentru că cei vârstnici sunt cei care se confruntă mai des cu aceste situații, noi, aici, la iCredit, am creat împrumutul rapid, dedicat pensionarilor.

 

Din confortul locuinței, seiorii pot accesa un împrumut rapid și transparent, făra a fi nevoie să se deplaseze sau să pregătească multe documente sau garanții. De asemenea, pentru că ne gândim la venitul lunar al celor mai în vârstă și frecvența de primire a acestuia, pentru acest produs am oferit posibilitatea de a plăti rate lunare (și nu sâptămânale) egale.

 

Află mai multe despre împrumutul rapid pentru pensionari aici!

 

Ai reparații urgente de făcut la mașină sau în casă? Poți să îți gestionezi mai bine cheltuielile cu un împrumut rapid

Reparațiile casnice sunt destul de recurente iar cele pentru mașină, probabil și mai dese. Mulți dintre noi se confruntă, poate cel puțin o data pe lună, cu o astfel de situație. Iar mare parte dintre noi nu are posibilitatea de a acoperi aceste reparații din veniturile lunare ale gospodăriei. Desigur, amânarea acestor reparații poate fi o soluție, însă doar una temporară. Mai mult decât atât, parte din aceste reparații nu pot fi amânate, mai ales dacă vorbim de reparații la boiler/centrală sau reparații de aragaz sau alte electrocasnice, ale căror defecțiune ne pot pune viețile în pericol.

Pentru a te sigura că aceste situații neprevăzute nu se vor agrava, poți aplica pentru un împrumut rapid, cu buletinul, în 24 de ore.

 

Ai nevoie să faci tranziția către „biroul de acasă”? Un împrumut rapid este soluția ta de moment!

Gradual, dar sigur, facem tranziția către „noul normal” si lucrăm de luni bune de acasă. Pentru mare parte dintre noi, munca implică lucrul pe laptop ore la rând. Cu siguranță, scaunele noastre din bucătărie nu sunt la fel de benefice pentru spatele nostru la fel ca cele de la birou. Deci, este foarte posibil să ai nevoie de un nou scaun pentru lucrul de acasă și să improvizezi într-un colt „biroul de acasă”  - cu o masă, lampă de birou și un scaun confortabil, de unde să poți accesa cu lejeritate fiecare întâlnire online.

Noi, aici, la iCredit, am creat un împrumut rapid universal, de nevoi personale, pentru toți cei care se confruntă cu cheltuieli neprevăzute, pentru situații neprevăzute, ca cele de mai sus.

 

Află mai multe despre creditul rapid iCredit, pentru nevoi personale.

 

Cheltuielile neprevăzute apar rapid. Iar pentru acestea, ai nevoie de un împrumut rapid. Înainte de a lua în calcul un credit clasic de nevoi personale, cu documentație complexă și pe o perioadă mai lungă, ia în calcul gestionarea micilor crize financiare pe un termen mai scurt, prin împrumutul rapid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri
Inapoi Ce poți să faci în mini vacanță, pe timp de pandemie
18.11.2020

Ziua Sfântului Andrei anunță începutul sărbătorilor de iarnă, precum și venirea vacanțelor de iarna. Anul acesta, liberele naționale 30 noi...

Afla mai multe
Inainte 10 idei de cadouri de nota 10 pentru EA și EL sau cum să îi faci o supriză de Ziua Îndrăgostiților
08.02.2021

Știm că de Ziua Îndrăgostiților începe frenezia cadourilor oferite iubitei sau iubitului. Însă, Cadourile romantice nu sunt cele mai ușoare ...

Afla mai multe