Cum arată lista ta cu rezoluții pentru Noul An?

20.12.2018
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  *7171 sau la 031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit PREMIUM

✓ Intre 2.000 si 4.000 RON

✓ fara comisoane

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online

Este acel moment din an când reflectăm asupra anului care tocmai s-a încheiat și ne facem cu toții o listă cu lucrurile pe care vrem să le schimbăm. Suntem curioși cum arată lista ta cu rezoluții pentru Noul An!
Te-ai mai liniștit după Crăciun și ai apucat să te odihnești? Atunci este cel mai bun moment să analizezi puțin prioritățile din viața ta și să te asiguri că le pui pe primul plan în Noul An.

Ce schimbări ți-ai propus să faci în Noul An? Hai să facem împreună o listă cu rezoluții! Dacă nu le nimerim pe toate, ia pixul în mână și adaugă ceea ce-ți dictează inima:

“Vreau să petrec mai mult timp cu familia și cu cei dragi!”

“Vreau să călătoresc mai des și să mă bucur de fiecare moment!

“Vreau să am mai multă grijă de sănătatea mea și să includ sportul pe lista cu priorități!”

“Vreau să învăț ceva nou și să faci schimbări care mă ajută să evoluez în carieră!

“Vreau să mă ocup mai mult de hobby-urile mele si să trăiesc din plin! ”

“Vreau să le pot face celor dragi cadouri frumoase mai des și să ma răsfăț din când în când cu lucruri frumoase!”

“Vreau să scap de datorii și să-mi gestionez mai bine bugetul!”

Oare rezoluțiile de pe lista de mai sus se regăsesc și în topul tău? Nimic nu te mai poate împiedica să le bifezi pe fiecare în Noul An și să mai adaugi alte rezoluții pe lista proprie.

În anul care se va încheia în curând, cu toții am avut perioade mai mult sau mai puțin stresante din punct de vedere financiar, nu-i așa? Aceasta este o problemă cu care sigur ne confruntăm cu toții la un moment dat. Astfel că, una dintre cele mai importante rezoluții ar trebui să fie aceea de a-ți propune să înveți cum să gestionezi mai bine finanțele tale și să ceri ajutor din locul potrivit. Cu iCredit poți să ieși din impas atunci când ai nevoie!

Vino la iCredit să te convingi cât de simplu este să obții soluții financiare Premium pentru planurile tale și fie ca Anul Nou să-ți aducă succes și fericire! Cu iCredit Premium, poți împrumuta sume mai mari la primul credit cu noi, până la 4000 lei, fără comisioane, cu perioade de creditare mai lungi și rate mai mici, toate acestea fiind disponibile în peste 100 de locații.

Mai multe stiri
Inapoi Vin Sărbătorile! Vin Sărbătorile ... cu magie, dar și mult stres
14.12.2018

Este cea mai frumoasă perioadă a anului și cu toții o așteptăm cu nerăbdare! Însă, Sărbătorile vin și cu cheltuieli, care de cele mai multe ...

Afla mai multe