09.01.2024

Echipa Specială iCredit – Noul concept de comunicare al brandului iCredit în 2024

În ultimii doi ani, ne-am dublat notorietatea spontană de la 23% în 2021 la 46% în 2023, conform studiului de diagnoză al brandului iCredit, realizat în septembrie 2023. Astăzi ne situăm în topul încrederii la nivelul populației, datorită: rapidității creditării, imaginii companiei și a experiențelor pozitive ale clienților.

Pentru 2024, am ales un nou concept al comunicării de brand care să ne susțină obiectivul de a deveni opțiunea numărul 1 în rândul clienților ifn-urilor, iar brandul iCredit să înregistreze 60% notorietate spontană.

Noul concept de comunicare este o idee puternică, diferențiatoare, memorabilă: Echipa Speială iCredit: LEI-A BAN-A și RON-A, ce rezolvă dificultățile copleșitoare de multe ori, ale clienților noștri.

Campania va beneficia de expunere masivă pe parcursul lui 2024 atât la TV, cel mai important mediu de comunicare în România, cât și online. Conceptul creativ și materialele campaniei au fost livrate de Agenția Propaganda, parteneri alături de care am realizat și campania din perioada 2021-2023 („Dl. iCredit și inamicii săi”), și aceasta cu rezultate ce ne-au depășit așteptările. Producția celor 5 spoturi ale campaniei a fost executată de echipa Cyclops Films și coordonată de regizorul Octav Gheorghe.

Personajele cheie prezente în cele 5 spoturi video sunt:

  • Personaje feminine – LEI-A, BAN-A și RON-A - atractive, memorabile prin costume și apariții mereu surprinzătoare;
  • Personaje „Problemă” – Robotul Contoar; Iepurele Uriaș; Bagajozaurul; Monstrul Rechizită și Bradul Fioros – reprezentări metaforice ale unor situații dificile ce pot copleși clienții, luând chipul unor monștri haioși și care sfârseșc „doborâți” de Echipa Specială iCredit.

Materialele concepute în cadrul campaniei se evidențiază prin distinctivitate maximă, dinamism și conțin elemente execuționale memorabile programate a fi valorificate în mediul online și offline. Ne-am propus, în cadrul producției materialelor, să surprindem într-un ton pozitiv, redat prin umor, accentul pus pe soluții mai mult decât pe problemele stringente ale clienților noștri.

Vă invităm să faceți cunoștință cu Echipa Specială iCredit: https://www.youtube.com/watch?v=evlF6NmLsmo