09.01.2018

iCredit și-a făcut lista de rezoluții pentru anul 2018: rămâne de partea angajaților!

Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online! 

După ce în 2017 ne propuneam să creăm 500 noi locuri de muncă sau, mai bine spus, să facem aproximativ 500 de familii fericite, anul acesta le protejăm angajaților noștri veniturile și continuăm programele destinate dezvoltării profesionale și personale ale acestora! Astfel, echipa iCredit își păstrează și în 2018 același entuziasm, dinamism, pasiune, flexibilitate și, desigur, deschidere către noi provocări!


Salariul net nu suferă modificări

În primul și-n primul rând, în contextul schimbărilor de legislație anunțate, cu privire la modificări în Codul Fiscal, noi, la iCredit, am stabilit că le vom proteja veniturile salariaților, păstrându-le salariul net fix, așa cum era el în 2017. Așadar, cum să nu vii cu plăcere la muncă?

iCredit este despre oameni

Valorile care ne ghidează către Succes zi de zi sunt: integritatea, inovatia, performanța și orientarea către clienții noștri. De aceea, echipa iCredit s-a transformat într-o comunitate frumoasă de 1000 de profesioniști care își doresc să-și dezvolte calitățile astfel încât să-și depășească zi de zi limitele. Să fie mai buni zi de zi. Iar iCredit nu face nimic altceva decât să le susțină entuziasmul.


Te-am convins? Intră aici să vezi ce joburi sunt disponibile. Check-in la iCredit și ia-ți biletul pentru un job!


Dezvoltarea angajaților, prioritară la iCredit

În timpul celor 12 ani de existență, ne-am concentrat mare parte din resurse pe pregătirea unor programe pentru angajați, astfel încât aceștia să se poată dezvolta continuu. Astfel, echipa noastră poate beneficia de programe de mentorat sau chiar de cel de Junior Management, precum și de cel de Talent Management. iAcademy este un alt program de-al nostru, foarte drag, prin care cei mai pasionați dintre noi se pot profesionaliza în domeniul IFN.


Vrei să afli mai multe despre noi?

Hai să ne cunoaștem!


Despre iCredit

iCredit România face parte din Management Financial Group (MFG), un grup de afaceri care oferă servicii financiare nebancare în Europa Centrală și de Est, cu peste 1.500.000 de credite acordate. Companie cu sediul central în Bulgaria, MFG are peste 270 de birouri în Bulgaria, Ucraina, România, Polonia, Republica Cehă și Macedonia, cu peste 6.000 de angajați.

iCredit România oferă pachete salariale și beneficii competitive, un mediu de lucru prietenos,  perspective de evoluție profesională și a carierei, în România și în rețeaua internațională de birouri MFG. Toți candidații interesați sunt invitați să își trimită CV-urile către iCredit România, la adresa jobs@icredit.co.ro.           

                             

*Un reprezentant iCredit te va contacta in maxim 24 de ore de la completarea formularului online.
*Vei primi banii la tine acasa, in maxim 24 de ore de la aprobarea creditului.