15.03.2024

Primăvara începe cu sănătatea ta! Programează un screening mamar Gratuit!

Oricât de grav ar putea părea un diagnostic, dacă este pus din timp în evoluția afecțiunii, șansele de vindecare sunt de 90%. Depistat la timp, cancerul mamar poate fi vindecat.

Continuăm în această primăvară cu derularea campaniei Prevenția salvează vieți! Programează un screening mamar GRATUIT!” - lansată în parteneriat cu rețeaua medicală Regina Maria

Prevenția este esențială pentru o viață sănătoasă, mai împlinită și mai lungă. Mai mult, când descoperim o afecțiune în stadii incipiente putem urma un tratament mai puțin invaziv și mai puțin costitsitor, având posibilitatea să ne reluăm ritmul zilnic într-o perioadă de timp mult mai scurtă. Din nefericire, în România, cele mai multe femei depistate cu cancer mamar ajung la medic abia în stadiul 2 sau 3 de evoluție a afecțiunii.

Cancerul de sân este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei. În România, peste 8000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer mamar. În lipsa unui program de screening extins la nivel național, de cele mai multe ori, femeile care provin din grupuri vulnerabile nu au șanse să efectueze mamografii. Astfel, boala ajunge să fie depistată târziu, când este mult mai dificil sau chiar imposibil de tratat.

O stare bună de sănătate vine din grija și timpul pe care ni-l oferim nouă înșine. Primăvara unul dintre momentele pe care îl asociem poate cel mai mult cu Frumusețea, Vitalitatea, Sănătatea. Cu încrederea că prevenția este primul pas către o sănătate optimă, vă oferim cu drag posibilitatea de a efectua un screening mamar GRATUIT în cadrul clinicilor Regina Maria.

Campania se desfășoară în parteneriat cu Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, în limita a 300 de ecografii mamare disponibile.

Condițiile de participare:

  • Doamnele/domnișoarele care încheie și utilizează un contract de credit, au posibilitatea efectuării în mod gratuit a unui consult de specialitate si a unui screening (ecografie) mamar;
  • După semnarea și utilizarea contractului de credit, Clientele se vor programa în call center-ul iCredit 031 71 71 100 sau *7171;
  • Consultatiile si ecografiile oferite în cadrul campaniei vor fi acordate primelor 300 de cliente;
  • Consultațiile și ecografiile programate și nevalidate prin prezența fizică de către beneficiare nu vor putea fi reprogramate.

Dorim să oferim clientelor iCredit mai multe opțiuni de a depista din timp, posibile riscuri de apariție a cancerului mamar. Sperăm ca prin intermediul campaniei noastre să venim în sprijinul celor care au cea mai mare nevoie de astfel de investigații medicale.