07.03.2024

Program de dezvoltare managerială pentru coordonatorii Birourilor Regionale iCredit

Astăzi mai mult ca oricând, devine tot mai dificil să anticipezi viitorul. Dinamica în companii se schimbă în permanență, totul se întâmplă să se ajustează mult mai repede. Performanța e greu de atins în lipsa investiției în dezvoltarea profesională a echipei de oameni.

Suntem în proces continuu de învățare și inovare, în echipa noastră trasătura definitorie este atitudinea de a deveni mai buni decât ieri, de a face lucrurile mai bine decât ieri.

Începând cu luna Martie și până în Mai, timp de 3 zile în fiecare lună, toți colegii coordonatori ai Birourilor Rgionale – în rolul de County Manageri vor participa în cadrul unui program de dezvoltare managerială conceput pentru a îmbunătăți, într-o manieră pragmatică și simplă, competențele manageriale și de lidership. Temele principale abordate sunt: Managementul individului – coordonare și organizare echipă; Performanța echipei, responsabilitatea mea; Previzionare și planificare – stabilirea obiectivelor SMART; Motivare și dezvoltare; Delegare, Conștientizarea rolurilor și responsabilitățăților.

La iCredit performanța nu este numai despre atingerea unor anumite rezultate, KPIs și efort susținut, este și despre a înțelege ce înseamnă cu adevărat leadership-ul, despre ce înseamnă a creea o bună conexiune cu o echipă de oameni cu mentalități diferite. Credem că un manager de succes este un lider orientat către progres, capabil sa evalueze riscurile, sa împartă corect responsabilitățile și să comunice empatic și eficient cu echipa sa.

Cursul acoperă 3 direcții:

  • Dezvoltarea cunoștințelor necesare desfășurării activității zilnice;
  • Dezvoltarea abilităților conform standardelor de performanță iCredit;
  • Responsabilizarea și motivarea angajaților.

La finalul sesiunilor de training, participanții:

  • Vor avea o viziune globală și comună asupra rolului lor de manager în cadrul companiei;
  • Vor dezvolta abilitați de comunicare și de gestionare a situațiilor din activitatea zilnică;
  • Vor putea evalua impactul pe care comportamentele lor le au asupra motivației echipelor pe care le conduc;
  • Vor dezvolta abilități de management al oamenilor și al echipei;
  • Vor dispune de uneltele de bază pentru a conduce și motiva echipele lor.