Statiile de plata SelfPay, o noua modalitate de plata a ratelor!

05.04.2023

Ne dorim ca viitorul sa arate mai sigur, mai modern si mai adaptat nevoilor clientilor nostri, asa ca incepand din luna Aprilie, prin parteneriat cu SelfPay am implementat servicii care sa le faca activitatea mai usoara, iar achitarea de facturi sa nu mai fie privita ca un moment consumator de timp si stresant. In fond, timpul liber se numara printre micile bucurii care ne fac viata mai frumoasa.

iCredit ofera aceasta noua modlitate de plata a ratelor prin statiile SelfPay, numarul lor total fiind de 9300 de statii de plata SelfPay din 1000 de localitati din Romania.

Suntem foarte bucurosi sa anuntam parteneriatul cu SelfPay, liderul local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, care va reprezenta un canal suplimentar de plata a ratelor pentru clientii iCredit, fata de cele existente. Acest parteneriat ne va aduce mai aproape de clientii nostri, indiferent daca acestia se afla in mediul urban sau rural, oferindu-le acestora o metoda simpla si rapida de plata.

Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in marile retele de retail, centre comerciale, piete, benzinarii și magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care magazinele sunt deschise.”a declarat Carmen Popescu, Director Operatiuni iCredit

In continuare, raman disponibile pentru clientii iCredit, celelalte canale de plata a ratelor: punctele de lucru din reteaua iCredit sau Consultantii de Credit; online, prin platforma “EuPlatesc”; transferul bancar sau terminalele “Un-doi Centrul de plati.

Aceste statii sunt disponibile atat la nivel urban, cat si rural conform detaiilor pe care le regasiti aici: https://bit.ly/3UnCj5L

Iata  aici pasii prin care se poate realiza la statiile SelfPay  o plata.